Episode 4

Hupi-ukko. Ihmeellinen tapahtuma suvussamme tuotti iloa monten piirissä aikana, jona ajanvietetoiminta oli käsittämättömän alkeellisessa jamassa. Kesto: 12:34

Published on: 1st March, 2022

Ennen oli käsinkosketeltavan tylsää. Aika ajoin kuitenkin tapahtui jotakin, joka hetkeksi rikkoi apatian arkisen rallattelemattomuuden.

Tällainen raikas tuulahdus oli mm. eräs painostavan päivän arkea railakkaasti muuttanut tositapahtuma suvussamme.

© Markus Kajo, MMXXII.

Kesto 12:34.

Next Episode All Episodes Previous Episode

Listen for free

Show artwork for PERUNA - Markus Kajon PODCAST-kanava. Vaihtelevaa huumorisisältöä. Koejaksot 2 kpl ja varsinaisia jaksoja valmiina.

About the Podcast

PERUNA - Markus Kajon PODCAST-kanava. Vaihtelevaa huumorisisältöä. Koejaksot 2 kpl ja varsinaisia jaksoja valmiina.
Hilventäviä ajatteita monten iloksi.
Huumori, ajanviete, tarinat, stand-up, impro. Hilventäviä ja muita lyhytkuullelmia monten iloksi. Yksiäänisiä, lähinnä, mutta monitoikkoisia. [In Finnish, comedy.]

About your host

Profile picture for Markus Kajo

Markus Kajo

Markus Kajo on Emmy-palkittu tv- ja radioviihteen konkari, WSOY:n ja Docendon huumorikirjaiija ja media-alan yrittäjä. Nauttii humoristisesta sisällöntuottamisesta aivan yhtä paljon kuin omituisena koulupoikana, jollaisena sen aloitti.

Markus Kajo is an author, an Emmy-Award winning tv and radio comedy scriptwriter and performer from Finland, doing "Lugubrious Nordic Comedy" mostly in Finnish. Understatement is the operative word.

Kåserier på svenska ..eller på "nästan svenska" gör Markus Kajo också, då och då.